• Reviews via Trustpilot
  • 0613643862
  • Reviews via Trustpilot
  • 0613643862

Salon ByBONT

Huidverbetering & een moment voor jezelf....

By ByBONT laat je de drukte van de dag achter je en kom je even helemaal tot rust en geniet je ondertussen van effectieve en resultaatgerichte behandelingen.

Welkom bij ByBONT, waar schoonheid en welzijn samenkomen om jouw natuurlijke gloed te onthullen. Onze salon is een oase van rust en verjonging, speciaal ontworpen om jou de ultieme ervaring in huidverzorging en verbetering te bieden.

Bij ByBONT geloven we dat ware schoonheid begint met een gezonde huid. Daarom hebben ik mij gespecialiseerd in verbeterende gezichtsbehandelingen die gericht zijn op het onthullen van jouw natuurlijke schoonheid. Ik zal met zorg en expertise werken om de unieke behoeften van jouw huid aan te pakken, of je nu op zoek bent naar hydratatie, verjonging, of een specifiek huidprobleem wilt aanpakken.

In de salon is een scala aan behandelingen, waaronder diepe reiniging, exfoliatie, hydraterende maskers en anti-aging behandelingen, Carbozy, Microneedling, biologische GreenSEAPeel, allemaal ontworpen om je huid te revitaliseren en te verjongen. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit en effectiviteit, en we gebruiken alleen de beste producten die zijn samengesteld met hoogwaardige ingrediënten.

Bij ByBONT gaat het niet alleen om het verbeteren van je huid, maar ook om het creëren van een ontspannende en een moment van rust waar je van kunt genieten. Stap binnen en laat mij voor je zorgen, terwijl je geniet van een moment van rust en zelfverwennerij.

Vanaf juli 2024 is de Salon gevestigd in Joure aan de Aek 8. Wil je meer informatie over onze behandelingen? Klik dan op het kopje "Behandeling" voor gedetailleerde informatie en foto's van het resultaat.

Volg ons ook op Instagram en Facebook voor wekelijkse updates en inspiratie. Betalen kan eenvoudig met pin of via een Tikkie.

Een afspraak maken is snel en gemakkelijk.

Klik op "AFSPRAAK MAKEN" en je wordt automatisch doorgelinkt naar onze agenda. Kies een beschikbare tijd en reserveer jouw moment van ontspanning en schoonheid.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze salon en je te begeleiden op je reis naar een stralende schoonheid.

In de salon werken wij met het fantastische merk KRX Aesthetics, opgericht in 2016 in Kuala Lumpur, Maleisië, en richt zich op professionele salon- en klinische producten.

KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerde laboratorium, zijn CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd, en sommige producten zijn VEGAN-gecertificeerd.

Ze werken met de veiligste, meest natuurlijke en de krachtigste ingrediënten die ze in elk van hun producten gebruiken.

De behandelingen in de salon worden uitgevoerd met de producten van KRX en ook het advies voor thuisgebruik bieden wij u de producten van dit gewelidige merk.

LYCON WAX

De LYCON waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel effieciënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat!

In de salon worden alle waxbehandelingen uitgevoerd met dit hoogwaardige wax merk LYCON.