• Reviews via Trustpilot
  • 0613643862
  • Reviews via Trustpilot
  • 0613643862

Salon ByBONT

Huidverbetering & een moment voor jezelf....

ByBONT laat je de drukte van de dag achter je en kom je even helemaal tot rust en geniet je ondertussen van effectieve en resultaatgerichte behandelingen.

Wil jij weer 'shinen' met mooie wimpers en wenkbrauwen? Of heerlijk ontspannen en ondertussen je huid een boost geven?

Dan wil ik jou van harte uitnodigen in mijn salon aan huis, in het mooie dorpje Terherne. Terherne ligt 20 minuten rijden van zowel Sneek, Heerenveen en Leeuwarden.

Als je naar het kopje "behandeling" gaat en klikt op een desbetreffende behandeling volgt er meer informatie. Daar zijn ook meerder foto's te zien wat het resultaat zal zijn.

Daarnaast zet ik elke week foto's op Instagram en Facebook, hier is de salon ook op te volgen.

Pinnen is mogelijk in de Salon maar een Tikkie kan er ook altijd gestuurd worden.

Een afspraak maken?? Dat kan via Whatsapp 0613643862, of je kunt online een afspraak maken in mijn boekingssysteem.

Online een afspraak maken? Klik dan op "AFSPRAAK MAKEN", je wordt automatisch doorgelinkt naar de agenda. Vervolgens klik je op een tijd die je kunt reserveren.

In de salon werken wij met het fantastische merk KRX Aesthetics, opgericht in 2016 in Kuala Lumpur, Maleisië, en richt zich op professionele salon- en klinische producten.

KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerde laboratorium, zijn CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd, en sommige producten zijn VEGAN-gecertificeerd.

Ze werken met de veiligste, meest natuurlijke en de krachtigste ingrediënten die ze in elk van hun producten gebruiken.

De behandelingen in de salon worden uitgevoerd met de producten van KRX en ook het advies voor thuisgebruik bieden wij u de producten van dit gewelidige merk.

LYCON WAX

De LYCON waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel effieciënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat!

In de salon worden alle waxbehandelingen uitgevoerd met dit hoogwaardige wax merk LYCON.