• Reviews via Trustpilot
  • 0613643862
  • Reviews via Trustpilot
  • 0613643862

Bindweefselmassage - FACE - 5 strippenkaart

Adviesprijs€ 225,00
-30%
€ 158,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Diepe Bindweefselmassage: Een Geheim van de Sterren


Onze Diepe Bindweefselmassage, geïnspireerd door de meesters van Bodyfix in Amsterdam, is een behandeling die de favoriet is geworden van talloze beroemdheden.


Maar wat maakt deze behandeling zo speciaal?

Diepe Bindweefselmassage is geen gewone massage. Het is een techniek die de diepere lagen van je huid bereikt, waar bindweefsel zich bevindt.


De voordelen zijn verbluffend:

  • Huidverjonging: De massage stimuleert de collageenproductie en verbetert de elasticiteit van je huid. Dit resulteert in een jeugdige uitstraling en een stevigere huid.
  • Vermindering van rimpels en lijnen: Door de diepe massage worden rimpels en fijne lijntjes verminderd, waardoor je huid gladder en egaler wordt.
  • Verbeterde doorbloeding: De behandeling verbetert de bloedcirculatie, wat leidt tot een gezondere en stralende huid.


Maar hier komt het spannende deel: Onze Diepe Bindweefselmassage is perfect te combineren met Carboxy Therapie, een innovatieve aanpak voor huidverzorging. Samen bieden ze een ongeëvenaarde synergie voor verbluffende resultaten.


Gun jezelf de VIP-behandeling die beroemdheden verkiezen. Ervaar de Diepe Bindweefselmassage en ontdek de magie van stralende, jeugdige huid.


Nu beschikbaar op onze salon zodat ook jij kunt schitteren als een ster!


Door een strippenkaart te nemen optimaliseer jij je huid maximaal. 5 weken lang 1x per week een diepte massage met verbluffende resultaten.

Daarna kan de behandeling a 6 weken voor onderhoud.


Inclusief reinigen van de huid nadien

Duur: 30 a 45 minuten