• Reviews via Trustpilot
 • 0613643862
 • Reviews via Trustpilot
 • 0613643862

Chemische Peeling

€ 50,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Chemische peelings zijn de heilige graal op het gebied van huidverbetering. En hoewel het eng klinkt – de bovenste laag van je huid verwijderen – is de behandeling zeer effectief. Een chemische peeling neemt naast de bovenste huidlaag namelijk ook fijne lijntjes, acne (littekentjes), pigmentvlekjes en zonneschade mee. En onthult een egalere, stralende en mooie huid.


Interessant? Dan zijn er verschillende chemische peelings waar je uit kan kiezen. Ze variëren in sterkte, geschiktheid voor huidtypes en de hersteltijd. Wij leggen je precies uit wat een chemische peeling is en welke wij jou aanbieden in de salon.


 • WAT IS EEN CHEMISCHE PEELING?

Bij een chemische peeling wordt er een zuur aangebracht op de huid. Vaak bevatten chemische peelings AHA’s (alpha hydroxy acids) zoals melkzuur, glycolzuur, wijnsteenzuur, fruitzuur en citruszuur, en BHA’s (beta hydroxy acid) zoals salicylzuur. Het zuur dringt door in de bovenste huidlagen en zorgt daar voor een gecontroleerde beschadiging. De huid reageert hierop door de beschadigde huid af te stoten en nieuwe huidcellen aan te maken. Na een periode van vervellen komt er een nieuwe, babyzachte huid tevoorschijn.


 • DE VOORDELEN VAN EEN CHEMISCHE PEELING
 1. Ze gaan acné tegen: een peeling verlaagt de ph-waarde van de huid waardoor bacteriën niet kunnen overleven. Ook lost hij talg op, waardoor poriën minder snel verstoppen en er minder puistjes en ontstekingen ontstaan.
 2. Ze versterken de werking van je producten: de huid wordt wat dunner, waardoor verzorgingsproducten beter worden opgenomen.
 3. Ze egaliseren de huid: vlekjes en littekentjes worden minder zichtbaar en de nieuwe huid oogt fris, glad en glowing. Ook zorgt de peeling voor de aanmaak van nieuw collageen.
 4. Ze verminderen fijne lijntjes en rimpels: door dode huidcellen te verwijderen worden lijntjes minder zichtbaar.KRX clear peeling met Salicylzuur

KRX clear peeling welke speciaal is bedoeld voor de acne-gevoelige huid. Het richt zich op bacteriën, en donkere vlekken. Het helpt de poriën te verwijderen, overtollig talg onder controle te houden en acne te verminderen.
Het verwijdert effectief mee-eters en vermindert plooien op de huid, zoals die bij de lippen.


KRX glow peeling met Glycolzuur

KRX glow peeling met Glycolzuur is een huidvernieuwende peeling die hyperpigmentatie verlicht, een onmiddellijke glans en een gladde huidtextuur geeft, de teint egaliseert en sproeten, fijne lijntjes en rimpels helpt verminderen.
Het helpt poriën er ondieper uit te laten zien, waardoor ze bijna onzichtbaar worden. Het richt zich op het verwijderen van dode huidcellen en vuil, waardoor de huid zo fris blijft als van een baby!
Deze peeling is effectief op alle huidtypes.


KRX brightening peeling met melkzuur

KRX brightening peeling met melkzuur = een peeling waarvan bekend is dat deze de huidskleur effectief verheldert en lichter maakt en helpt de poriën te verfijnen en fijne lijntjes glad te strijken.


Helaas zijn er een aantal uitzonderingen waarbij behandeling niet mogelijk is. Ook dan kunnen we met een andere behandeling, zonder één van deze peelingen, uw huid behandelen!

 • Herpes
 • Eczeem
 • Psoriasis
 • Zwangerschap
 • Zonverbrand
 • Accutan of roacutane
 • Hormoon behandeling


Hoe ziet de behandeling eruit: