• Reviews via Trustpilot
  • 0613643862
  • Reviews via Trustpilot
  • 0613643862

Dolce 100ml

€ 9,95
vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Wasparfum Dolce


Geur beschrijving

Geïnspireerd door een frisse en bloemige romige geur.


Jouw ervaring bij Dolce wasparfum

Voordat de baby komt wil je alles klaar hebben. Ook de babywas natuurlijk. En de geur van babywas is met niets anders te vergelijken. Je doet de la met kinderkleertjes open en dan ruik je het al. Een heerlijke frisse babygeur komt je tegemoet.


De naam Dolce

Dolce betekent zacht of zoet. Misschien zijn dat wel de eerste gedachten die in je naar boven komen als je lief klein babytje ziet liggen in zijn of haar wiegje.


Wasparfum voor de Babywas

Let op. Omdat de heerlijke geuren van Le Essenza di Elda parfum bevatten, raden wij van Wasparfum.nl aan om dit voorzichtig te proberen. Je kindje is je meest kostbare bezit. Wasparfum is een parfum dat je toevoegt aan de was. Het bevat geen parabenen, UPVB stoffen en PBT stoffen. Maar je wilt het allerbeste voor je baby. En dat willen wij ook. Twijfel je? Dan kan je proberen om eerst een klein wasje te doen. Bijvoorbeeld een knuffel of een broekje om te testen hoe je kleintje er op reageert.


Inhoud - 500 ML of 100 ML

Bij normaal gebruik, ongeveer 5 ml per volle trommel, kun je met een fles van 500ml totaal 100x wassen.


Hoe gebruik je Wasparfum

Wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel en doe enkele druppels in het kleine spoelbakje ernaast waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. (max. 5 ml. per volle wastrommel)