• Reviews via Trustpilot
  • 0613643862
  • Reviews via Trustpilot
  • 0613643862

Maxi Tri-treatment = Bindweefselmassage & carboxy & Vlift masker

€ 125,00
incl. btw

Beschrijving

Welkom bij onze exclusieve en luxueuze behandeling, waar ultieme schoonheid en jeugdigheid samenkomen. We hebben een speciale formule gecreëerd die een drievoudige aanpak biedt voor maximale resultaten.


Wij hebben de Bindweefselmassage, Carboxytherapie en V-Lift Masker samengebracht in één betoverende ervaring.


Stap 1: Bindweefselmassage - Onze deskundige therapeuten beginnen met een zachte en diepgaande bindweefselmassage. Dit is niet zomaar een massage; het is een kunstvorm die diep in de huid doordringt. Het bevordert de aanmaak van collageen, vermindert rimpels en fijne lijntjes en verbetert de textuur en stevigheid van de huid.


Stap 2: Carboxytherapie - De volgende fase van onze behandeling is de krachtige carboxytherapie. Koolstofdioxide (CO2) wordt in de huid gebracht met een speciaal masker, waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en de huid wordt verjongd. Hierdoor verdwijnen donkere kringen, wallen en andere tekenen van vermoeidheid als sneeuw voor de zon.


Stap 3: V-Lift Masker - We sluiten af met het V-Lift Masker, dat als de kroon op het werk fungeert. Dit masker is doordrenkt met krachtige ingrediënten die de huid verstevigen, liften en hydrateren. Je voelt meteen dat je huid gladder en strakker aanvoelt, terwijl je geniet van een onmiddellijke glans.


Samengevoegd vormen deze drie stappen onze ultieme behandeling voor maximale resultaten. Je huid zal stralen van jeugdigheid en vitaliteit, en je zult versteld staan van het verschil dat één sessie kan maken.


Dit is geen gewone behandeling; dit is een schoonheidsritueel dat jouw tijdloze elegantie onthult. Laat jezelf verwennen en ervaar de kracht van de drievoudige luxe op zijn best.


Boek nu en geniet van een stralende transformatie zoals nooit tevoren!


Duur: 90 a 120 minuten