• Reviews via Trustpilot
 • GRATIS VERZENDING VANAF €30,00
 • 0613643862
 • Reviews via Trustpilot
 • GRATIS VERZENDING VANAF €30,00
 • 0613643862
Tijdelijke aanduiding voor productafbeelding

Natuurlijk Argan Oil Haarmasker 50ml

€ 7,40

vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB plus verzending

Beschrijving

Door een combinatie van penetrerende olies en sealer olies (Amandelolie, Arganolie en Kokosolie) samen te voegen in een prachtig potje, is de 100% natuurlijke haarmasker ontstaan.

Dit haarmasker zorgt ervoor dat je haar gevoed wordt en laat een laagje ter bescherming achter.


Je gebruikt dit haarmasker voor een intense verzorging van je haar, het bestaat uit hoogwaardige oliën.

Het is geschikt voor elk haartype.


Waarom is een haarmasker zo goed voor je haar?

Door de essentiële vetzuren in olie wordt het haar gevoed. Het haar gaat glanzen en wordt sterker en elastischer. Bovenal zorgt olie ervoor dat de hoofdhuid en de rest van het haar in goede conditie is. Dit is erg belangrijk voor het tegengaan van haarverlies.


Natuurlijke haarolie

Natuurlijke haarolie kent diverse varianten met elk een eigen unieke werking. Een aantal oliën op basis van natuurlijke ingrediënten worden vaak gebruikt en geadviseerd door kappers en haarstylisten. Hiertoe behoren onder meer:

 • Amandelolie. Deze olie is rijk aan vitamines A, B,D en E, daarnaast kenmerkt amandelolie zich door omega-9. Het is een haarolie die u kunt gebruiken bij zowel dunner wordend als beschadigd haar. Amandelolie heeft bovendien een positief effect op een geïrriteerde hoofdhuid. Uw haar wordt soepel en glanst meer.
 • Arganolie. Beschadigd haar kan het beste behandeld worden met argan haarolie. Zeker als de beschadigingen een gevolg zijn van het gebruik van verkeerde shampoos en een te warme föhn of stijltang wordt arganolie geadviseerd. Dof haar krijgt door het gebruik van deze verzorgende haarolie zijn glans terug.
 • Kokosolie. Zowel kappers als haarstylisten werken veelvuldig met kokosolie. Het is een geweldige haarolie om onder meer roos tegen te gaan. Kokosolie zorgt ervoor dat uw haar minder snel beschadigd tijdens het kammen of borstelen. Het geheim van kokosolie is het feit dat het bestaat uit een lichaamseigen huidvet, dat laurinezuur heet.


Haarolie als haarmasker gebruiken:

Breng de haarolie 30 minuten voor het douchen aan in het haar en masseer de olie door het gehele haar en de hoofdhuid.

voor een echte oppepper kunt u de haarolie voor de nacht aanbrengen in het haar. Knoop het vast in een knot of dek het haar af met een handdoek. Laat de olie een nacht in het haar trekken. De volgende ochtend kunt u de olie uitwassen met verzorgende shampoo.


Haarolie gebruiken

Haarolie is makkelijk aan te brengen en dient zowel als extra haarverzorging als om pluizend haar tegen te gaan en het haar meer glans te geven. De olie kan zowel op nat, handdoek droog als droog haar worden aangebracht. Vermijd bij het gebruiken van de olie dat u te veel olie in het haar verdeeld. Vaak is een aantal druppels al genoeg. U verdeelt de druppels op uw handen, waarna u de olie in het haar aanbrengt. Bij krullend haar kan de olie ook met een soort van knijpbeweging in het haar worden aangebracht. Let wel op dat u de haarolie voornamelijk aanbrengt in de haarpunten, geadviseerd wordt om zeker 10 cm van de haaraanzet vandaan de blijven.


Ingrediënten:

 • Koudgeperst 100% natuurlijke Arganolie
 • Koudgeperst 100% natuurlijke hoogwaardige Kokosolie
 • Koudgeperst 100% natuurlijke Amandelolie