• Reviews via Trustpilot
  • 0613643862
  • Reviews via Trustpilot
  • 0613643862

Proefmonster E - Cranberry met Granaatappel geur - 10ml

€ 1,65
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

In verband met de duurzaamheid en de doseerbaarheid, stel ik zelf de proefmonsters samen. Door dit zelf samen te stellen zitten de proefmonsters in een duurzaam flesje waarmee je makkelijker 5ml kan doseren dan met het plastic sachets die te verkrijgen zijn bij de wasparfum. Het de zelfde wasparfum en dezelfde hoeveelheid als in de zakjes. Ze zijn alleen anders verpakt, wat voor jou juist alleen maar voordelen met zich mee brengt.


Geur Beschrijving

Een geur die je doet denken aan een snoepwinkel, kers en granaatappel.


Houd je van een wat zoetere geur? Dan is deze geur geschikt voor jou. Het laat een zoete en zachte geur achter. De geur is fruitig en heeft een musk achtige ondertoon.


Geschikt voor alle soorten kleding en textiel. Denk aan bovenkleding, kinderkleding en bijvoorbeeld je lekkere, zachte wollen wintertruien.


Jouw Ervaring bij Wasparfum E - Granaatappel

De E geur neemt je mee naar de fruitige boomgaarden die je vaak in het noorden van Italië tegenkomt. Vooral de streek Alto Adige staat hierom bekend. Vaak zie je langs de slingerende bergweggetjes al de gigantische boomgaarden. Doe het autoraampje open en snuif de heerlijke, zoete geuren op!


Inhoud 10ml

Bij normaal gebruik, ongeveer 5 ml per volle trommel.


Hoe Gebruik Je Wasparfum

Wasparfum is een toevoeging op je reguliere wasmiddel. Het versterkt de geur van frisgewassen kleding zoals nooit tevoren! Door de druppelaar in de fles, is het uitermate zuinig in gebruik! Enkele druppels zijn voldoende om de was uitzonderlijk fris te laten ruiken!