• Reviews via Trustpilot
  • 0613643862
  • Reviews via Trustpilot
  • 0613643862

Serum - Hyaluronzuur

€ 35,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Wat is een serum: serums zijn huidverzorgingsproducten ontworpen om hoge concentraties van specifieke actieve ingrediënten aan de huid af te geven.


Wat doet Hyaluronzuur:

Verhoogt het vermogen van alle lagen van de huid om vocht vast te houden al na de eerste applicatie.

Het houdt watermoleculen in de huid vast en werkt tot 3 x sneller dan gewoon hyaluronzuur.

Het verzacht rimpels van binnenuit. De huid krijgt haar elasticiteit en stevigheid terug en oogt gladder en ziet er jonger uit.


Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid, het is een waterbindende stof.

Het valt onder de glucose bouwstenen. Als we ouder worden en onze oestrogeen spiegel daalt, daalt helaas ook het hyaluronzuur en is de huid dus minder in staat vocht vast te houden. Hierdoor droogt de huid uit en ontstaan rimpels en verlies je die mooie, volle blik.

Het speciale hylauronzuur zorgt ervoor dat de huid weer in staat is, om het vocht beter vast te houden. De textuur verbetert, rimpels verzachten en de volle gloed keert terug.

Hyaluronan zorgt voor bescherming van de huid, doordat de antioxidanten de opgelopen schade door vrije radicalen tegen gaat en het vermindert ontstekingen.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en kent hierdoor weinig tot geen bijwerkingen.

Een TOP ingrediënt, wat dus niet mag ontbreken in je dagelijkse verzorgingsroutine. Combineer dit serum met de andere serums en verzorgingsproducten om een optimaal resultaat te behalen!


Dit serum is niet te vergelijken met een ‘filler’ . Het vult dus geen rimpels op. Dit kun je niet bereiken met een serum (wat sommige fabrikanten ook zeggen en beweren) en hiervoor zul je dus echt naar een kliniek toe moeten.


Gebruik:

Masseer ‘s morgens en’ s avonds enkele druppels Hyaluronzuur ™ concentraat in op een gereinigd gezicht en hals.

Nadat het serum is geabsorbeerd, kunt u uw dag- of nacht crème aanbrengen.