• Reviews via Trustpilot
  • 0613643862
  • Reviews via Trustpilot
  • 0613643862
Tijdelijke aanduiding voor productafbeelding

Serum - Retinol 1%

€ 35,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Het vitamine serum helpt om het verouderingsproces van de huid te vertragen. Het serum verzacht de huid en verjongt de huid.

Het bevat pure Retinol 2%, een van de meest effectieve en meest onderzochte anti verouderingsingrediënten. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en het reguleert het keratinisatie proces en stimuleert de vernieuwing van cellen.

Het werkt als een antioxidant en gaat verkleuringen in de huid tegen. De vitaminen zitten verzegeld in een capsule zodat het niet in aanraking komt met zuurstof. Zo wordt de bijzonder stabiele en actieve vorm behouden totdat deze wordt vrijgegeven tijdens het aanbrengen van het serum. Vitamine C, E en F zorgen voor het verbeteren van de elasticiteit van de huid, verhogen de hydratatie van de huid.


Aanbevolen:
voor de volwassen huid en/of voor de droge, doffe huid die zichtbare tekenen van veroudering vertoont.

Het serum werkt tevens preventief tegen veroudering.


Retinol met vitamine C, E, F

het is een ander woord voor vitamine A en een zeer effectief ingrediënt (ingekapseld) wat zich hecht aan bijna elke huidcel. Het geeft de huidcel een oppepper en de cel gaat zich hierdoor ‘jong’ gedragen.

  • is een sterke antioxidant en kan schadelijke radicalen laten stoppen.
  • helpt rimpels voorkomen en verhoogt de productie van collageen.
  • is effectief bij het behandelen van acne vulgaris (jeugd puistjes) en eczeem. Het vermindert hyperpigmentatie en verzacht fijne lijntjes die zijn ontstaan door de zon.


Retinol werkt fantastisch!

Waarschuwing; Als je dit serum gebruikt, dien je altijd een anti zonnebrandcrème te gebruiken met een hoge beschermingsfactor. ByBont verkoopt een goede SPF 50.

Tijdens periodes waarin je vaak wordt bloot gesteld aan de zon niet gebruiken.


Retinol en acne:

Retinoïden zijn zeer effectieve middelen tegen acne. Adviseer de klant om voor het slapen gaan een dun laagjes van het serum aan te brengen. Retinol en vitamine A kunnen er voor zorgen dat poriën minder snel verstopt raken en kunnen een uitbraak voorkomen


Gebruik:

In de avond brengt u een paar druppels serum aan op een gereinigde huid. masseer dit rustig in en laat dit volledig absorberen voor dat u de nachtcrème aanbrengt.


Tijdens het gebruik van het serum dient u een hoge bescherming tegen de zon te gebruiken.

Niet gebruiken in periodes met sterke zonlicht.