• Reviews via Trustpilot
  • 0613643862
  • Reviews via Trustpilot
  • 0613643862

Wasparfum D - Green Tea en Jasmine geur

€ 28,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Geur Beschrijving

Wasparfum met verse citrusessence en geurtonen van groene thee en jasmijn. Deze geur heeft nuance die doen denken aan de oceaan.


Allround geur die geschikt is voor alle kleding en textielsoorten.


Jouw Ervaring bij Wasparfum D - Green Tea en Jasmine

De sprankelende, frisse en toch zachte geur van “D” prikkelt de zintuigen. Het geeft lichaam en geest weer nieuwe energie. Tegelijk geeft de geur van Jasmijn een bijzondere, zachte geur af op de was. Het neemt je mee naar de zwoele avonden in Florence. Flanerend door de straten geeft je kleding de avond een warme en intense geur mee. Geniet vooral van de heerlijke Aperol Spritz die je hier nuttigt op één van de mooie terrassen aan de Piazza della Repubblica! Tip als je met kleine kinderen reist: spaar alvast wat losgeld op zodat de kids een paar rondjes in de authentieke, vrolijke carrousel kunnen doen, terwijl paps en mams gezellig op het terras toekijken.


Inhoud - 500 ML

Bij normaal gebruik, ongeveer 5 ml per volle trommel, kun je met een fles van 500ml totaal 100x wassen.


Hoe Gebruik Je Wasparfum

Wasparfum is een toevoeging op je reguliere wasmiddel. Het versterkt de geur van frisgewassen kleding zoals nooit tevoren! Door de druppelaar in de fles, is het uitermate zuinig in gebruik! Enkele druppels zijn voldoende om de was uitzonderlijk fris te laten ruiken!