• Reviews via Trustpilot
  • 0613643862
  • Reviews via Trustpilot
  • 0613643862

Ja, wie is nou ByBONT??

Ik moest echt even zoeken naar een foto. Eigenlijk sta ik nooit op foto en als ik er al op sta dan zeker niet alleen. Ook op desbetreffende foto stond ik niet alleen. Sorry zusje ik heb je er even afgeknipt ;-)

Maar eigenlijk ben ik vooral onderstaande foto.

Moeder van 3 jongens die ik dus niet normaal op de foto krijg. Wat te zien is.

1985 is mijn geboorte jaar en mijn naam is Bernau, mijn 2de naam is echter Bontje. Deze naam heb ik gekregen van mijn lieve Beppe (oma). Heel eerlijk, vond ik de naam toen ik jong was verschrikkelijk, ik schaamde mij er eerder voor dan dat ik er trots op was. Met de jaren is dit zeker veranderd en ben ik blij met deze unieke naam. Zo ben ik ook op de naam gekomen van dit bedrijfje. Het is uniek, je hoort het bijna niet, mensen kunnen het onthouden en een bonte bedoening past wel bij mij. Dat ga je ook op deze site zien. De producten en diensten lopen ontzettend uiteen omdat ik alles leuk vind.

Naast dit bedrijf werk ik als intensive care verpleegkundige in het ziekenhuis. Op het moment zijn het er drukke tijden, maar waar ik met liefde mijn werk uitvoer.

Mijn salon, het maken, het ontdekken, het zoeken en het ontwikkelen van producten maakt mij blij en ik krijg er ontzettend veel energie van.

Ik hoop dat ik mijn enthousiasme op jou kan overbrengen en dat ik je blij kan maken met mijn salon en producten.