• Reviews via Trustpilot
  • 0613643862
  • Reviews via Trustpilot
  • 0613643862

Hallo daar! Ik ben Bernau, het gezicht achter ByBONT. Waarschijnlijk heb je me nog nooit eerder ontmoet, maar laat ik mijzelf even aan je voorstellen.

Op de meeste foto's ben ik niet te vinden. Ik ben zo iemand die altijd de camera ontwijkt of, als ik er al op sta, dan zeker niet alleen. Mijn excuses aan mijn zusje, ik moest haar er even vanaf knippen. Maar eigenlijk ben ik vooral de persoon op onderstaande foto.

Ik ben een trotse moeder van drie jongens, waarvan je kunt zien dat het geen gemakkelijke taak is om ze normaal op de foto te krijgen. Jaartal 1985 markeert mijn geboortejaar en mijn naam is Bernau, maar eigenlijk word ik vaak Bont genoemd. Deze bijzondere naam heb ik te danken aan mijn lieve Beppe (oma). Eerlijk gezegd vond ik de naam vroeger helemaal niet zo mooi; ik schaamde me er eerder voor dan dat ik er trots op was. Maar in de loop der jaren is dat zeker veranderd, en nu ben ik blij met deze unieke naam. Het was ook mijn inspiratie voor de naam van dit bedrijf.

Naast het runnen van ByBONT, ben ik ook werkzaam als intensive care verpleegkundige in het Tjongerschans ziekenhuis. Mijn werk doe ik met ontzettend veel plezier. Om mijn diensten heen heb ik de salon open. Door de wisselende diensten is ook de Salon in wisselende dagen en tijden open. Ik probeer altijd 2 maanden vooruit de agenda open te hebben, zodat ook mijn klanten door kunnen plannen.

Met grote zorg selecteer ik de producten waarmee ik werk en ik stel hier de hoogst mogelijke eisen aan. Het is belangrijk voor mij dat ik producten gebruik waar ik volledig achter sta en waarvan ik weet dat ze van uitstekende kwaliteit zijn.

Het runnen van mijn salon, het creƫren, ontdekken, zoeken en ontwikkelen van producten en behandelingen brengt me veel vreugde en energie. Ik hoop dat ik mijn enthousiasme op jou kan overbrengen en dat ik je blij kan maken met mijn salon en producten.

Liefs Bernau